Selidbe poslovnog prostora

Preselite se lako - mi znamo kako

Selidbe poslovnog prostora – način da vaš biznis dobije novi ambijent

Kako učiniti da selidbe poslovnog prostora budu efikasne, kako biznis ne bi trpeo ni dan? Na taj način što ćete angažovati baš nas – profesionalnu agenciju koja na osnovu dugogodišnjeg iskustva realizuje svaku selidbu u neverovatno kratkom roku.

Garantujemo sigurnost i pažljivu manipulaciju svim predmetima u poslovnom prostoru, kao i efikasno pakovanje, utovar, prevoz, istovar i čak unošenje i raspakivanje na licu mesta. A brzina kojom će sve biti transportovano, kvalitet i bezbednost su veoma važni elementi uspešne selidbe, koja pruža nesmetano odvijanje aktivnosti tokom čitavog dana.

Poslovni ambijent čini prostor u kojem se provodi više sati tokom dana, a najčešće je to bar 8 časova dnevno. Ta cifra nije zanemarljiva, s obzirom da se radi o trećini ukupnog dana, na mestu kojem boravimo najmanje 5 dana u nedelji.

Zato je i više nego značajno da kancelarijski, uslužni i bilo koji drugi prostor koji ima poslovne namene bude uređen u skladu sa najvišim standardima, trendovima i atrakcijama u okviru dizajna enterijera.

Selidbe poslovnog prostora nekada su neminovnost do koje dolazi usled dejstva različitih faktora. Tako, povećan broj zaposlenih, obim svakodnevnih aktivnosti, ili jednostavno praćenje trendova, mogu biti neki od razloga zbog kojih se veće ili manje firme odluče na promenu poslovne adrese.

selidbe-poslovnog-prostora-u-beogradu-i-srbiji

Selidbe poslovnog prostora – mi garantujemo kvalitet i sigurnost

Poslovna delatnost odvija se u raznovrsnim pogonima, skladištima, zgradama i kancelarijama. U zavisnosti od karaktera delatnosti, broja zaposlenih, kao i obima radnih zadataka, selidbe poslovnog prostora mogu da budu u manjoj ili većoj meri izazovne i složene.

Kako to ne bi bio slučaj i sa prenošenjem stvari iz vaših prostorija biznisa, tu smo da vam pružimo profesionalnu pomoć i podršku, u bilo kom trenutku. Naša vozila na raspolaganju su 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji i svaki dan u godini. I kada je leto i visoke temperature, ali i tokom zimskih hladnih, čak i ledenih dana, obezbeđujemo potpuno siguran utovar, prevoz i istovar svih vaših stvari.

Dodatne usluge poput pakovanja su predmet dogovora sa klijentima. Kako se radi o stvarima koje su često u vidu dokumenata – poslovne tajne, garantujemo privatnost svih informacija.

Naravno, klijenti nam mogu prepustiti selidbe poslovnog prostora koje obuhvataju nameštaj, računare i srodnu opremu, mašine, dekorativne detalje i mnogo toga drugog.

Važno je napomenuti da svi predmeti koji se transportuju po principu „od vrata do vrata“, na odredište stižu u istom obliku, pakovanju i dogovorenom vremenu.

Sve dalje aktivnosti nakon istovara i iznošenja može realizovati i sam klijent. Naš cilj je da ostvarimo saradnju zasnovanu na obostranom poverenju, zadovoljstvu i lojalnosti klijenata.

O značaju koji dajemo poslovnim partnerima potvrđuje i veliki broj naših zadovoljnih klijenata, odnosno korisnika usluga, koji nas angažuju i za više raznovrsnih poslova.

Selidbe poslovnog prostora posebno su važne za firme čija delatnost ne može da „čeka“ dugo pakovanje, raspremanje, transport i sve druge aktivnosti. Sve to prepustite nama, a vi nastavite da vodite vaš posao u kontinuitetu, jer obezbeđujemo selidbu posle radnog vremena, tokom vikenda i onda kada god to vama odgovara.

Ne oklevajte i pozovite nas da napravimo plan vaših aktivnosti za ulazak u novi poslovni ambijent koji će svakoga ostaviti bez daha.

Zakažite besplatnu procenu

Naše Usluge

Možda Vam budu interesantne i ove usluge

Selidbe Beograd

Selidba U Beogradu brzo i jednostavno - kutije za pakovanje - zaštita stvari

Preseljenje u Beogradu je naš svakodnevni posao. Navikli smo na stepenište, spratove i male liftove. Radimo demontažu i montažu stvari a u toku transporta ih bezbedno pakujemo i zaštitimo.

Selidba U Beogradu brzo i jednostavno - kutije za pakovanje - zaštita stvari

Saznajte više i zakažite besplatnu procenu cene selidbe
Pogledajte

Kombi Selidbe

Selidba kombijem je naročito praktična na slabo pristupačnim lokacijama

Selidba po Beogradu ili bilo kojoj lokaciji gde su uske ulice ili mali parking je pravi zadatak za kombi prevoz. Kombi može da prođe kroz skoro sve ulice i stigne na odredište kao i većina putničkih vozila.

Selidba kombijem je naročito praktična na slabo pristupačnim lokacijama

Više o Kombi Prevozu
Pogledajte

Zakažite

Besplatnu procenu cene selidbe

Pošaljite upit ili nas pozovite

The Courses