Selidbe teškog tereta

Preselite se lako - mi znamo kako

Selidbe teškog tereta – zahtevan posao koji zahteva profesionalizam

Veliki broj selidbi obuhvata transport laganih i negabaritnih stvari sa jednog mesta na drugo.

Tada je dolazak na odredište brz i jednostavan, bez obzira na uslove na putu.

Naravno, saobraćna gužva ono je što dodatno otežava prevoženje stvari.

Pored toga, kao posebnu kategoriju izdvajamo selidbe teškog tereta.

Ne samo da su zahtevne u pogledu pakovanja i otpremanja krupnih predmeta, već se radi i o većim težinama koje često zahtevaju upotrebu pomoćne opreme za manipulaciju.

Za veliki broj agencija ovakav tip selidbi gotovo je neizvodljiv.

Ipak, to nije slučaj sa nama i nema nikakvih otežavajućih okolnosti da i selidbe teškog tereta efikasno i u neverovatno kratkom roku realizujemo.

Naprotiv, što je posao složeniji i zahtevniji, to smo jednako spremni da odgovorimo ozbiljno i profesionalno.

Svaki zadatak naša agencija posmatra kao novi izazov, pa su i složeniji poslovi dobrodošli i daju nam iskustvo više.

selidbe-teskog-tereta-kombi-vozila-u-beogradu-i-srbiji

Selidbe teškog tereta obuhvataju raznovrsne gabaritne predmete

Da bi se izvršile selidbe teškog tereta, pomoć i profesionalna podrška su neizostavan deo ovog posla.

Naš tim razume kako funkcioniše pakovanje, otpremanje, prevoz i istovaranje gabaritnih stvari, a da sve bude obavljeno na potpuno bezbedan i efikasan način.

Zahvaljujući timu iskusnih stručnjaka, svaki posao bude obavljen bez umora, predaha i iznenadnih okolnosti.

U okviru kategorije predmeta za selidbe teškog tereta spadaju klaviri, kase, sefovi, TA peći i drugi teži i veći predmeti.

Sve od navedenog zahteva posebno pakovanje po sistemu zaštite ivica, oblaganja svih površina, postavljanje trake ili folije, kao i izolaciju od svih spoljašnjih i drugih uticaja koji se mogu javiti usled manipulacije teretom.

selidbe-teskog-tereta-kombi-prevoz-u-beogradu-i-srbiji

Selidbe teškog tereta su praktične kombi vozilima

Kada su u pitanju selidbe teškog tereta, najadekvatniji je kombi prevoz, ili kamionom. Ipak, prva opcija je poželjnija ukoliko govorimo o jednostavnijem snalaženju u saobraćajnoj gužvi, zadržavanju i parkiranju na ne uvek tako pristupačnim mestima.

Važno je da mesto utovara i istovara vaših stvari bude u neposrednoj blizini stare, odnosno nove adrese. U suprotnom, bilo bi veoma teško istovariti i uneti klavir, TA peć i drugi težak teret.

Zato je naša agencija savršena – kombi vozila su dostupna u svakom trenutku i imaju dovoljan kapacitet za selidbe teškog tereta. Ona su praktična za svaki tip transporta, a posebno kada se radi o selidbama. Daju dovoljno raspoloživog prostora za svaki vid pakovanja krupnih, ali i sitnijih stvari, kao i čvrstih i teških, ali ujedno i lakših i lomljivih tereta.

Sistem selidbe teškog tereta funkcioniše tako što sklapamo dogovor u vezi sa vašim potrebama – bilo za transport poslovnih ili privatnih potreba.

Ono što pružamo jeste besplatnu procenu, sa svih značajnih aspekata preseljenja, odnosno procene potencijalnih troškova, rizika i bezbednosti, načina efektivnog pakovanja i efikasnih ruta kretanja.

Dogovor se može realizovati i putem telefona, nakon čega naša profesionalna ekipa izlazi na lice mesta i procenjuje potrebne aktivnosti oko pakovanja, transporta i isporuke stvari na način, odredište i u obimu u kojem je to potrebno klijentima.

Naš tim je tu za vas koji god tip selidbe da je u pitanju. Pored toga što vršimo selidbe teškog tereta sa jedne adrese na drugu, prema potrebi ih možemo isporučiti i u drugi grad, zatim montirati, demontirati, i izvršiti druge zadatke u vezi sa potrebama klijenata.

Budite slobodni da pogledate našu uslužnu ponudu i kontaktirate nas ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, kao i radi sklapanja saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Zakažite besplatnu procenu

Naše Usluge

Možda Vam budu interesantne i ove usluge

Selidba u Srbiji

Nije bitna udaljenost - Vršimo selidbe u celoj Srbiji

Privatna selidba ili selidba poslovnog prostora ume da bude komplikovana ako se selite u drugo mesto. Naša mislija je da Vam taj proces olakšamo, da možete da se prepustite bitnim stvarima.

Nije bitna udaljenost - Vršimo selidbe u celoj Srbiji

Više o Selidbama u Srbiji
Pogledajte

Kombi Selidbe

Selidba kombijem je naročito praktična na slabo pristupačnim lokacijama

Selidba po Beogradu ili bilo kojoj lokaciji gde su uske ulice ili mali parking je pravi zadatak za kombi prevoz. Kombi može da prođe kroz skoro sve ulice i stigne na odredište kao i većina putničkih vozila.

Selidba kombijem je naročito praktična na slabo pristupačnim lokacijama

Više o Kombi Prevozu
Pogledajte

Zakažite

Besplatnu procenu cene selidbe

Pošaljite upit ili nas pozovite

The Courses